Tagpap Odsherred

TAGPAP ODSHERRED OG HOLBÆK

Kvalitetshåndværk til Odsherred og omegn

Kontakt os her 40 42 48 03

Bor du i Odsherred eller omegn? Krone Tag Entreprise ApS løser alle opgaver inden for udlægning af tagpap Odsherred, Holbæk og omegn. Vores stærke team har arbejdet med tagdækning siden 1987, og vores store erfaring med tagdækningsarbejde garanterer dig håndværk af høj kvalitet.

Tagpap Odsherred og omegn – du får høj service til tiden

Vi har samlet et stærkt team af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere, som alle fokuserer på at levere den bedste service. Når vi påtager os en opgave inden for tagpap Holbæk og omegn, udfører vi arbejdet til den aftalte tid og rydder pænt op efter os. Vi hjælper også gerne med udlægning af tagpap Odsherred og omegn. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig, for med vores motto – kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden, kan du trygt overlade arbejdet til os.

Pas på miljøet – vi anvender bæredygtige produkter

Vi sætter fokus på miljøet, når vi udfører tagarbejde. Alle vores samarbejdspartnere tænker bæredygtighed ind i deres produkter, og på den måde kan vi tilbyde CO2-reducerende tagløsninger. Vi lægger vægt på:

  • At samarbejde med branchens førende leverandører
  • At vores leverandører ligesom os indtænker bæredygtighed i deres produkter
  • At vores løsninger er så miljørigtige som muligt
  • Altid at holde øje med udviklinger, der sker på vores område

Op til 20 års garanti på dit tag

Når vi udlægger tagpap i Holbæk og omegn, anvender vi Derbigum-produkter. Produkterne er i sig selv garant for lang levetid på deres produkter, og producenten yder garanti for fejl ved fabrikation eller pålægning. Når vi har afsluttet tagarbejdet, udfører Eurotag A/S en uvildig kvalitetskontrol, så du er sikret den bedste løsning. Sidst men ikke mindst tilbyder vi op til 20 års forsikringsdækket garanti på den løsning, vi leverer.

Vi kører ud til dig og foretager tageftersyn helt gratis. Ring på telefon 40 42 48 03 eller send os en mail på info@kronetag.dk for en uforpligtende snak om udlægning af tagpap i Odsherred og omegn.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os