Tagpap Frederikssund

Tagdækning Frederikssund

Professionel tagdækning i Frederikssund og omegn.

Kontakt os her 40 42 48 03

Hos Krone Tag ApS tilbyder vi kvalitetsløsninger til tagdækning i Frederikssund og omegn. Om det er nyt tag ved tagrenovering, nybygning eller tagreparation, har vi gode løsninger med Derbigum tagpapmembraner til både flade tage og tage med hældning.

Bestil tid dit næste tagprojekt, hvad end det er et nyt tag eller vedligeholdelse af eksisterende tagpap. Ring på 40 42 48 03 for et tilbud.

Professionel tagdækning med tagpap Frederikssund

Hos Krone Tag ApS er god service grundstenen i alt vores arbejde med tage. Vi sørger altid for at overholde aftaler og deadlines ved enhver opgave. Derudover kan vores stærke team tilbyde professionel tagdækning med tagpap, når du skal have lavet nyt tag i Frederikssund, men også stor erfaring, når der er tale om tagreparationer.

Lad vores dygtige tagdækkere og veluddannede konsulenter finde et godt tilbud frem til dig, når du vil have veludført tagarbejde til fornuftige priser.

Vi har over 30 års erfaring

Når du skal vælge de rette fagfolk til at tage fat om dit tagprojekt, er det altid en god ide at se efter folk med erfaring. Hos Krone Tag har vi over 30 års erfaring inden for både tagreparation og -dækning. Det sikrer dig kvalitetsløsninger, når du skal renovere hustag, men også en kvalitetssikret proces, hvor du hele tiden kan følge med i udviklingen.

Vi tager hånd om dit tag, når det er blevet gammelt og slidt at se på. Her forlænger vi levetiden, så du kan få glæde af dit tag med tagpap i Frederikssund i mange år endnu. Kontakt os, hvis du ønsker tagservice, reparationer eller et helt nyt tag.

Nyt tag og tagdækning i Frederikssund

Vi følger altid alle projekter til dørs, hvad end der er tale om et nyt tag i Frederikssund eller reparationer af tagpap. Hertil sørger vi altid for at:

  • Leve efter mottoet: “Kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden”
  • Give op til 20 års garanti på vores arbejde
  • Indkalde Eurotag A/S til at udføre uvildig kontrol af kvaliteten, når vores tagdækkere har afsluttet projektet
  • Bruge de bedste produkter på markedet og at have fokus på bæredygtighed

Når vi gør dette, sørger vi for at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi vil nemlig altid gerne kunne garantere et veludført stykke arbejde, når vi laver tagdækning i Frederikssund.

Lad os tage et kig på dit tag. Måske det trænger til en udskiftning af tagpap, måske kan mindre reparationer gøre det. Ring på telefon 40 42 48 03 for en uforpligtende snak eller skriv en mail til info@kronetag.dk for et gratis tageftersyn.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os