Tagdækning i og nær Kalundborg

TAGDÆKNING I KALUNDBORG

Lynhurtig tagdækning i Kalundborg og omegn

Kontakt os her 40 42 48 03

Hos Krone Tag Entreprise har vi udført tagdækningsarbejde i 30 år. Vi løser alt inden for nybygning og tagrenovering på både hældningstage og flade tage. Da vi bruger markedets mest effektive værktøj og materialer, kan vi tilbyde en lynhurtig og billig tagdækning til Slagelse og Kalundborg – og resten af Vestsjælland. Vi tilbyder miljørigtige løsninger udført af erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere.

Ring på 40 42 48 03 og få hjælp til at vælge den rigtige løsning.

Et koncept, der holder

Hos Krone Tag Entreprise har vi udviklet et koncept, der holder. Vores fokuserede konsulenter og dygtige tagdækkere arbejder hårdt for, at Krone Tag Entreprise til enhver tid kan levere kvalitet og høj service og overholde alle aftaler og deadlines. Vores stolte håndværkertraditioner og gode priser garanterer dig en optimal løsning på tagdækning i Kalundborg og Slagelse.

Fokus på miljøet

Vi ønsker at sætte fokus på miljøet, når vi udfører vores håndværk. Derfor bestiller vi vores produkter og materialer hos leverandører, der ligesom os har fokus på bæredygtighed og dermed gør det muligt for os at tilbyde løsninger, der er så gode for miljøet som overhovedet muligt. Ring på 40 42 48 03 og få udført tagdækning i Slagelse eller Kalundborg med miljørigtige produkter.

Miljørigtige produkter

Vi samarbejder med den belgiske leverandør Derbigum, der er den absolut førende producent af miljørigtige tagpapløsninger i hele verden. Det gør vi fordi kun det bedste i vores optik er godt nok.

Produkterne omfatter blandt andet:

  • Derbigum SP/GC: Membran uden skiferbelægning
  • Derbicolor: Memran med skiferbelægning
  • Derbicolor Olivine: Membran bestrøet med stenarten olivine, som hjælper med reducering af CO2
  • Derbibrite: Hvid membran med coated overflade. Overfladen er PH neutral og gør det muligt at opsamle regnvand til brug til eksempelvis tøjvask
  • Derbipure: Verdens allerførste tagmemrab, der er fremstillet af vegetabilske komponenter

Kvalitetskontrol og forsikring

Vælg en professionel løsning, som dækker dig helt ind. Hos Krone Tag Entreprise tilbyder vi op til 20 års forsikringsdækket garanti på den udførte tagdækning i Vestsjælland, og dit nye tag bliver inspiceret af Eurotag A/S for at garantere dig, at det udførte arbejde er af den bedste kvalitet. Skulle der mod forventning ske et uheld i forbindelse med enten fabrikation eller pålægningen, er du ligeledes dækket ind.

Har du brug for tagdækning i Kalundborg eller Slagelse? Sæt dygtige håndværkere på opgaven – Ring på telefon 40 42 48 03 for en uforpligtende snak om tagdækning i Vestsjælland.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os