Vores koncept

KONCEPT OG GARANTI

Hos Krone Tag Entreprise er vi eksperter inden for tagpapløsninger, og vi har mere end 30 års erfaring i branchen.

Kontakt os her 40 42 48 03

Du får et tag med en lang levetid

Vi anvender tagpap fra DERBIGUM i Belgien, og vi leverer tagpapløsninger med helt op til 20 års forsikringsdækket garanti. DERBIGUM er verdens førende producent af miljørigtige tagpapløsninger, og løsningerne er helt unikke i forhold til blandt andet levetid, totaløkonomi og miljømæssige påvirkninger.

Du får med andre ord et økonomisk tag, som har en lang levetid, og som samtidig er miljøvenligt – alt dette får du med op til 20 års garanti!

Producentens garanti

IMPERBEL S.A., Bergensestenweg 32, B 1651 LOT-Belgien yder garanti for DERBIGUM® for enhver fejl ved fabrikation og/eller pålægning.

Uvildig kvalitetskontrol af det færdige tag

Vi anvender kun dygtige og professionelle tagdæggere for at sikre et solidt og holdbart resultat.

Når vi har afsluttet vores arbejde på taget, bliver der foretaget en uvildig kvalitetskontrol af vores arbejde for at sikre, at arbejdet er udført til punkt og prikke, så du efterfølgende kan nyde godt af fordelene ved dit nye tag.

Den uvildige kvalitetskontrol bliver udført af vores leverandør Eurotag A/S, som er førende inden for renovering og nybygning af flade tage og hældningstage med tagpap samt grønne tagpapløsninger.

Smukke tage med Krone Tag

Kompetent rådgivning og et gratis eftersyn af taget

Det er vigtigt for os, at vores kunder bliver tilfredse med vores arbejde, og det starter allerede i den indledende fase, hvor vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder, så de får den bedste løsning. Vores mangeårige erfaring gør, at vi nemt kan hjælpe og guide vores kunder.

Derudover tilbyder vi også et uforpligtende eftersyn af dit tag helt uden beregning. Et tag skal vedligeholdes regelmæssigt for at sikre, at det fortsat holder tæt. Vi kommer gerne ud og kigger på dit tag helt gratis for at vurdere, om det trænger til at blive vedligeholdt eller repareret.

Kontakt os for yderligere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information om vores koncept eller vores garanti, eller hvis du har behov for rådgivning. Vi kan kontaktes på 40 42 48 03 eller info@kronetag.dk

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os