Om os

PROFESSIONELLE TAGLÆGGERE SIDEN 1987

Hos Krone Tag Entreprise har vi lavet professionelt tagdækningsarbejde for både private og virksomheder i mere end 30 år.

Kontakt os her 40 42 48 03

Om Krone Tag Entreprise

Hos Krone Tag Entreprise ApS har vi beskæftiget os med tagdækningsarbejde siden 1987. Vi har dermed over 30 års erfaring i branchen, hvilket gør os til eksperter på området.

Vi løser alle opgaver inden for udlægning af tagpap. Det gælder både opgaver i forbindelse med nybygning, tagrenovering og tagreparationer, som vi udfører med DERBIGUM tagpapmembraner.

Vores løsninger dækker både flade tage og hældningstage, for eksempel som listedækning, og vi følger projekterne tæt – store som små. Vi sørger altid for korrekt rådgivning fra start til slut, ligesom det også er altafgørende for os, at vores arbejde udføres til punkt og prikke.

Vi er et velfungerende team bestående af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere. Derfor er der dækning for kvaliteten hele vejen rundt, når du lader os stå for din tagdækning, og det gælder både i forbindelse med projektering og udlægning af tagpap.

Alt vores arbejde bliver desuden kontrolleret af en uvildig kvalitetskontrol, så du kan være sikker på, at du får en veludført løsning, der kan holde i rigtig mange år.

Vores mangeårige erfaring i branchen har dannet et solidt ry for Krone Tag Entreprise ApS som en virksomhed, der leverer håndværk af høj kvalitet.

Kvaliteten afspejler vi hver dag gennem vores motto: “Kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden”. Herudover afleveres tagene med op til 20 års forsikringsdækket garanti.

Krone Tag teamet

Fokus på miljø og bæredygtighed

Vi tror på, at der i fremtiden vil blive mere og mere fokus på et bæredygtigt byggeri. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye samarbejdspartnere og leverandører, der tænker bæredygtighed ind i deres dagligdag, ligesom vi selv gør det.

Vi ser bæredygtighed som en skole, hvor vi lærer nyt hele tiden.

Takket være fremsynethed og intensiv produktudvikling hos vores DERBIGUM leverandør er vi med helt fremme, når det gælder bæredygtige tagløsninger. Du kan læse mere herom på vores leverandørs hjemmeside: Eurotag A/S

Få kompetent rådgivning af dygtige fagfolk

Vi kører ud til kunder over hele Nordsjælland, hvor vi leverer mange forskellige løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Vi sørger også for at give dig grundig og korrekt rådgivning, så du får den rigtige løsning fra start af.

Har du brug for hjælp til at finde frem til den rette løsning for dig og dit tag, eller ønsker du at høre mere om vores virksomhed, så må du endelig kontakte os. Du kan enten ringe til 40 42 48 03, eller du kan skrive til info@kronetag.dk

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os