Nyt tag i Odsherred og Holbæk

NYT TAG ODSHERRED & HOLBÆK

Få lagt nyt tag i Odsherred, Holbæk og omegn af dygtige tagdækkere

Kontakt os her 40 42 48 03

Har du brug for nyt tag Odsherred, Holbæk eller nær Frederikssund? Du kan få udskiftet det gamle tag med hjælp fra vores dygtige tagdækkere, som leverer en høj kvalitet, god service og forsikringsdækket garanti. Vores erfarne team er eksperter i projektering og udlægning af nyt tag i Odsherred – samt resten af området.

Nyt tag Holbæk og omegn – til private

Trænger familiens hjem til et få fornyet taget? Sammen med dig sørger vi for at finde den tagbeklædning, der passer bedst til husets stil og konstruktion. Vi løser opgaven hurtigt og effektivt og rydder pænt op efter os.

Nyt tag til erhverv

Vi har også udført tagarbejde på mange erhvervsbygninger, herunder Danmarks National Bank og Nykøbing Sjælland Svømmehal. Takket være vores smarte koldklæber-udstyr kan vi ofte gøre tagrenoveringen færdig på blot én dag. Kontakt os på 40 42 48 03 og få en lynhurtig udlægning af nyt tag på Sjælland.

Gør en forskel for miljøet

Når du vælger en løsning fra Krone Tag Entreprise, gør du noget godt for miljøet. Vores materialer og produkter er udviklet med fokus på bæredygtighed og CO2-reducering. For eksempel udlægger vi tag med membranen Derbicolor, der er bestrøet med stenarten olivin, som opfanger CO2. Herefter omdannes den opfangede CO2 til talkum og sand. Vi har også produkter der:

  • Er PH neutrale, hvilket gør det muligt at opsamle vand fra taget. Vandet kan så bruges til eksempelvis toiletskyl eller tøjvask.
  • Virker passivt kølende og dermed kan reducere husets eller bygningens behov for at blive kølet ned, når det er varmt om sommeren.
  • Er fremstillet af vegetabilske komponenter.

Verdens førende

Vores leverandør er verdens førende indenfor af tagpap-løsninger, og på deres fabrik i Belgien arbejdes der hver dag hårdt for at fremstille unikke og miljørigtige produkter. Deres løsninger bidrager til at mindske bygningers energi- og vandforbrug samt deres overordnede CO2-udledning. Med et tag fra Krone Tag Entreprise kan du derfor være sikker på at få produkter af høj kvalitet, som er så miljørigtige som muligt.

Gratis eftersyn

Vi tilbyder et gratis tageftersyn, inden opgaven påbegyndes, så vi sammen kan blive enige om den bedste løsning. Når opgaven er fuldført, indkalder vi Eurotag A/S, som udfører uvildig kvalitetskontrol på nyt tag. Ring på 40 42 48 03 eller mail til os på info@kronetag.dk for en fornuftig tagløsning med produkter, der er gode for miljøet.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os