Nyt tag og tagdækning Roskilde

Få lavet nyt tag i Roskilde, når det gamle trænger til en udskiftning.

Kontakt os her 40 42 48 03

Hos Krone Tag ApS tilbyder vi tagdækning med tagpap på både flade tage og hældningstage med professionelle tagdækkere. Du kan få lavet flotte tagløsninger af dygtige fagfolk, som leverer høj kvalitet, forsikringsdækket garanti og suveræn service. Vi sørger altid for at overholde alle aftale og nå alle vores tidsplaner.

Nyt tag i Roskilde til private og erhverv

Vi tilbyder vores service til private hjem og erhvervsbygninger, når taget trænger til fornyelse. Sammen med dig lægges en god plan for, hvordan tagdækning og tagprojekt skal foregå, hvilke muligheder du har, hvad der passer bedst til husets stil og konstruktion og mere. Vi sørger altid for at løse opgaven effektivt og til tiden, så du kan have dit tag klar hurtigt.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder, indhente et uforpligtende tilbud og for bedste service. Ring til os på telefon 40 42 48 03 eller skriv en mail til info@kronetag.dk.

Fokus på bæredygtighed ved tagdækning

Når du vælger en læsning fra Krone Tag med tagdækning og nyt tag, tilvælger du også en god løsning for miljøet. Vi vælger nemlig altid produkter og materialer, som er udviklet med fokus på Co2-reduktion og bæredygtighed. Det gør vi for eksempel ved at udlægge membraner fra Derbigum bestrøet med olivin, der er en stenart, som opfanger Co2. Foruden dette, har vi også produkter, som: 

  • Virker kølende og dermed reducerer husets og bygningens behov
  • Fremstilles af vegetabilske komponenter
  • Er PH-neutrale, som betyder, at du kan opsamle vandet fra taget og bruge det både tøjvask og toiletskyl

Lad os høre fra dig, hvis du ønsker et nyt tag med bæredygtige egenskaber, eller tagdækning i Roskilde, der kan komme miljøet til gode. Vi arbejder med funktionelt tagpap, som kan bruges på de fleste tagkonstruktioner.

Gratis tilbud på nyt tag og eftersyn af tagpap Roskilde

Hos Krone Tag kan du indhente et tilbud på nyt tag i Roskilde, men også booke tid til et tageftersyn, så du sikrer den længste levetid og holdbarheden af dit tag. Vi udfører den fulde service, hvor opgaven udføres og Eurotag A/S efterfølgende indkaldes til uvildig kvalitetskontrol.

Med vores service kan du altid være sikker på, at din tagdækning i Roskilde er i orden, hvad end det er nyt tag eller service af eksisterende tagpap og tagløsninger. Kontakt os i dag.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os