Tagpap Roskilde

Nyt tag og tagdækning Roskilde

Få lavet nyt tag i Roskilde, når det gamle trænger til en udskiftning. Lad Krone Tag lave tagdækning med eksempelvis tagpap hos dig.

Kontakt os her 40 42 48 03

Hos Krone Tag ApS tilbyder vi tagdækning med tagpap på både flade tage og hældningstage med professionelle tagdækkere. Du kan få lavet flotte tagløsninger af dygtige fagfolk, som leverer høj kvalitet, forsikringsdækket garanti og suveræn service. Vi sørger altid for at overholde alle aftale og nå alle vores tidsplaner.

Nyt tag i Roskilde til private og erhverv

Vi tilbyder vores service til private hjem og erhvervsbygninger, når taget trænger til fornyelse. Sammen med dig lægges en god plan for, hvordan tagdækning med tagpap og dit tagprojekt skal foregå, hvilke muligheder du har, hvad der passer bedst til husets stil, konstruktion og mere. Vi sørger altid for at løse opgaven effektivt og til tiden, så du kan have dit tag klar hurtigt.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder, indhente et uforpligtende tilbud og for bedste service. Ring til os på telefon 40 42 48 03 eller skriv en mail til info@kronetag.dk.

Tagpap Roskilde

Fokus på bæredygtighed ved tagdækning i Roskilde

Når du vælger en løsning fra Krone Tag med tagdækning og nyt tag med tagpap, tilvælger du også en god løsning for miljøet. Vi vælger nemlig altid produkter og materialer, som er udviklet med fokus på Co2-reduktion og bæredygtighed. Det gør vi for eksempel ved at udlægge membraner fra Derbigum bestrøet med olivin, der er en stenart, som opfanger Co2. Foruden dette, har vi også produkter, som:

  • Virker kølende og dermed reducerer husets og bygningens behov
  • Fremstilles af vegetabilske komponenter
  • Er PH-neutrale, som betyder, at du kan opsamle vandet fra taget og bruge det både tøjvask og toiletskyl

Lad os høre fra dig, hvis du ønsker et nyt tag med bæredygtige egenskaber, eller tagdækning i Roskilde, der kan komme miljøet til gode. Vi arbejder med funktionelt tagpap, som kan bruges på de fleste tagkonstruktioner.

Kontakt os her

Hvorfor vælge nyt tag og tagdækning med tagpap?

Der er mange gode grund til at vælge tagdækning med tagpap i Roskilde, når du skal have nyt tag. Foruden at være en flot tagløsning, som passer ind i de fleste arkitektoniske stile, er det også et bæredygtigt og mere økonomisk valg, end andre tagetyper.

Tagpap er langtidsholdbart og en billig løsning, som mange af vores kunder er rigtig glade for. Netop derfor har vi også valgt at arbejde i netop dette materiale, der kan bruges til både hus, skur og garage, så det hele matcher.

Drømmer du om et flot, nyt tag på dit hus i Roskilde, hjælper Krone Tag gerne med en god løsning. Kontakt os for at høre mere om vores muligheder for tagdækning i tagpap, isolering og grønne tage, når du skal have den bedste løsning til dit hjem. Bestil også tagservice, når dit tag skal efterses eller repareres.

Tagdækning Roskilde

Gratis tilbud på nyt tag og eftersyn af tagpap Roskilde

Hos Krone Tag kan du indhente et tilbud på nyt tag i Roskilde, men også booke tid til et tageftersyn, så du sikrer den længste levetid og holdbarheden af dit tag. Vi udfører den fulde service, hvor opgaven udføres og Eurotag A/S efterfølgende indkaldes til uvildig kvalitetskontrol.

Med vores service kan du altid være sikker på, at din tagdækning i Roskilde er i orden, hvad end det er nyt tag eller service af eksisterende tagpap og tagløsninger. Kontakt os i dag.

Få også vores hjælp til tagdækning med tagpap i Roskildes omegn, herunder Frederikssund, Kalundborg, Odsherred og Holbæk.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os