Tagdækning Holbæk

TAGDÆKNING HOLBÆK

Tagdækning i Holbæk og resten af Sjælland

Kontakt os her 40 42 48 03

Vi tilbyder kvalitetsløsninger, når det kommer til tagdækning i Holbæk og omegn. Uanset om du har brug for nybygning, tagrenovering eller tagreparationer, kan vi tilbyde professionelle løsninger med Derbigum tagpapmembraner på både flade tage og hældningstage.

Ring på 40 42 48 03 og fortæl os om dit næste tagprojekt og få et tilbud på tagdækning Odsherred eller omegn.

God service og arbejde til tiden ved tagdækning Holbæk

God service er grundstenen for vores arbejde, når vi udfører tagreparationer. Vi overholder alle aftaler og udfører opgaven til tiden. Vores stærke team af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere garanterer dig fornuftige priser og veludført tagarbejde.

Du kan derfor trygt lade os om tagdækning på dit hus, skur og garage i Holbæk og omegn.

30 års erfaring med tagdækning Holbæk m.fl.

Er dit tag ældre og slidt, og trænger det til en renovering, som forlænger holdbarheden og forbedrer udseendet på din bolig? Hos Krone Tag tilbyder vi gode kvalitetsløsninger inden for renovering af hustage på hele Sjælland. Kontakt os, hvis du står og mangler et erfarent tagrenoveringsfirma til professionelt og veludført tagarbejde.

Vi passer på miljøet

Krone Tag Entreprise er eksperter i tagdækning i Holbæk og omegn, og vores arbejde udføres i samarbejde med miljøbevidste producenter, som fokuserer på bæredygtighed, når de udvikler deres produkter. På den måde er vi i stand til altid at tænke bæredygtighed og mindst mulig miljøbelastning ind i vores løsninger. Ring til os på 40 42 48 03 og få et tilbud på en løsning med bæredygtige produkter.

Gode garantier på din tagdækning

Hos Krone Tag Entreprise følger vi alle projekter helt til dørs, og vi:

  • Indkalder Eurotag A/S til at udføre en uvildig kvalitetskontrol, når vores dygtige tagdækkere har afsluttet opgaven
  • Bruger markedets bedste produkter og har fokus på bæredygtighed
  • Giver dig op til 20 års garanti
  • Lever vi efter mottoet “kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden”

På denne måde garanterer vi dig den mest optimale løsning inden for professionelt tagarbejde og tagdækning i Holbæk og andre byer.

Trænger dit tag til at blive udskiftet eller renoveret? Ring på telefon 40 42 48 03 eller mail til os på info@kronetag.dk for et gratis tageftersyn.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os