Nyt tag i Kalundborg

NYT TAG KALUNDBORG

Gode priser på nyt tag i Kalundborg og omegn

Kontakt os her 40 42 48 03

Skal du have nyt tag i Kalundborg eller Slagelse? Med 30 års erfaring på bagen tilbyder vi hos Krone Tag Entreprise høj kvalitet, god service og op til ikke mindre end 20 års garanti på nyt tag i Vestsjælland. Ring derfor til os på 40 42 48 03 og få en god pris på nyt tag i Slagelse, Kalundborg og omegn.

Nyt tag til private og erhverv – vi udfører opgaven lynhurtig

Skal taget på sommerhuset eller hjemmet udskiftes? Lad os finde den tagløsning, der matcher huset stil og konstruktion. Vi udfører opgaven til den aftalte tid og efterlader din grund i pæn og ryddelig stand. Vores erhvervskunder er ligeledes altid garanteret en hurtig løsning. Vi bruger nemlig nogle af branchens mest effektive materialer og kan derfor tilbyde en lynhurtig og billig udlægning af nyt tag i Kalundborg, Slagelse og resten af området omkring Vestsjælland.

Gratis tageftersyn og uvildig kontrol

Inden vi påtager os en opgave, tilbyder vi et tageftersyn uden beregning. Dette giver os mulighed for at undersøge taget og høre om dine behov, inden en eventuel aftale indgås. Når vi har udlagt det nye tag, inspicerer Eurotag A/S kvaliteten, så du er sikret, at tager opfylder alle krav på området. Herudover får du op til 20 års garanti, så du kan nyde dit flotte tag med ro i sindet.

Miljørigtige løsninger

Vi samarbejder med miljøbevidste leverandører, som kan garantere os bæredygtige produkter. Vi anvender blandt andet Derbicolor, der er bestrøet med olivin. Olivin er en stenart med en helt unik evne til at opfange CO2 og omdanne den til talkum og sand. På den måde bliver udledningen af CO2 til atmosfæren reduceret markant. Vi har også andre typer tagmembran, hvoraf nogle er PH neutrale og andre eksempelvis er produceret af vegetabilske komponenter.

Hvem er vi?

Krone Tag Entreprise har til huse på kontoret i Asnæs. Vi har arbejdet med tagdækning siden 1987 og har dermed 30 års erfaring indenfor feltet. Holdet er sammensat af en række dygtige konsulenter, der alle er veluddannede og erfarne, og vores tagdækkere har ligeledes masser af erfaring med i bagagen og går altid til deres opgaver med en professionel attitude. Vi kan derfor stå inde for, at vi kun levere kvalitet og den allerbedste service, og vi klarer alle opgaver indenfor udlægning af tagpap:

  • Nybygning
  • Tagrenovering
  • Tagreparationer
  • Flade tage og hældningstage

Ring på 40 42 48 03 eller mail til os på info@kronetag.dk for en uforpligtende snak om en miljørigtig udlægning af nyt tag i Kalundborg og Slagelse.

Sidebar

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores arbejdsområder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for kyndig rådgivning i forbindelse med dit tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en af vores tagløsninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os