Tagpap

Kvalitetshåndværk til Roskilde og omegn

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Bor du i Roskilde eller omegn? Krone Tag Entreprise ApS løser alle opgaver inden for udlægning af tagpap i Roskilde, Frederikssund og omegn. Vores stærke team har arbejdet med tagdækning siden 1987, og vores store erfaring med tagdækningsarbejde garanterer dig håndværk af høj kvalitet.

Tagpap i Holbæk og omegn - du får høj service til tiden

Vi har samlet et stærkt team af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere, som alle fokuserer på at levere den bedste service. Når vi påtager os en opgave inden for tagpap i Holbæk og omegn, udfører vi arbejdet til den aftalte tid og rydder pænt op efter os. Vi hjælper også gerne med udlægning af tagpap i Odsherred og omegn. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig, for med vores motto "kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden" kan du trygt overlade arbejdet til os.

Pas på miljøet - vi anvender bæredygtige produkter

Vi sætter fokus på miljøet, når vi udfører tagarbejde. Alle vores samarbejdspartnere tænker bæredygtighed ind i deres produkter, og på den måde kan vi tilbyde CO2-reducerende tagløsninger. Vi lægger vægt på:

  • At samarbejde med branchens førende leverandører
  • At vores leverandører ligesom os indtænker bæredygtighed i deres produkter
  • At vores løsninger er så miljørigtige som muligt
  • Altid at holde øje med udviklinger, der sker på vores område

Finansier taget med et lån

Du er altid velkommen til at ringe til os på 59 62 88 77 og få en bæredygtig løsning på dit tagprojekt. Har du brug for et lån, kan vi også hjælpe med det, for vi samarbejder med Dan-Aktiv, der kan være behjælpelig med netop et lån. Helt op til 60.000 kr. kan du låne, og lånet kan betales tilbage over mellem 12 og 72 måneder. Har du brug for et større lån, så hiv fat i os, og så kan vi udarbejde et særligt tilbud til dig.

Op til 20 års garanti på dit tag

Når vi udlægger tagpap i Frederiksund og omegn, anvender vi Derbigum-produkter. Produkterne er i sig selv garant for lang levetid på deres produkter, og producenten yder garanti for fejl ved fabrikation eller pålægning. Når vi har afsluttet tagarbejdet, udfører Eurotag A/S en uvildig kvalitetskontrol, så du er sikret den bedste løsning. Sidst men ikke mindst tilbyder vi op til 20 års forsikringsdækket garanti på den løsning, vi leverer.

Vi kører ud til dig og foretager tageftersyn helt gratis. Ring på telefon 59 62 88 77eller send os en mail på info@kronetag.dk for en uforpligtende snak om udlægning af tagpap i Odsherred og omegn.

Hos Krone Tag udfører vi professionel tagdækning i Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring og er eksperter inden for tagdækning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til lige netop dit tag!

Hos Krone Tag anvender vi tagpap fra DERBIGUM

Før: Tag med skifereternit med asbest.
Efter: 20 mm Trykudlignings plade bliver fastgjort med Derbigum color pap. På dette billede som listedækning. Med denne løsning indkapsler man asbesten, så det ikke frigøres i luften

Miljørigtige produkter

Dækker op til 150.000,- inkl. moms