Nyt tag Odsherred, Roskilde, Holbæk & Frederikssund

Få lagt nyt tag i Roskilde og omegn af dygtige tagdækkere

Har du brug for nyt tag Roskilde, Odsherred, Holbæk eller nær Frederikssund? Du kan få udskiftet det gamle tag med hjælp fra vores dygtige tagdækkere, som leverer en høj kvalitet, god service og forsikringsdækket garanti. Vores erfarne team er eksperter i projektering og udlægning af nyt tag i Odsherred - samt resten af området.

Nyt tag Holbæk og omegn - til private

Trænger familiens hjem til et få fornyet taget? Sammen med dig sørger vi for at finde den tagbeklædning, der passer bedst til husets stil og konstruktion. Vi løser opgaven hurtigt og effektivt og rydder pænt op efter os.

Nyt tag til erhverv

Vi har også udført tagarbejde på mange erhvervsbygninger, herunder Danmarks National Bank og Nykøbing Sjælland Svømmehal. Takket være vores smarte koldklæber-udstyr kan vi ofte gøre tagrenoveringen færdig på blot én dag. Kontakt os på 40 42 48 03 og få en lynhurtig udlægning af nyt tag på Sjælland.

Hos Krone Tag udfører vi professionel tagdækning i Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring og er eksperter inden for tagdækning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til lige netop dit tag!

Åbningstider

Mandag-fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag-søndag:Lukket

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer

Gør en forskel for miljøet

Når du vælger en løsning fra Krone Tag Entreprise, gør du noget godt for miljøet. Vores materialer og produkter er udviklet med fokus på bæredygtighed og CO2-reducering. For eksempel udlægger vi tag med membranen Derbicolor, der er bestrøet med stenarten olivin, som opfanger CO2. Herefter omdannes den opfangede CO2 til talkum og sand. Vi har også produkter der:

  • Er PH neutrale, hvilket gør det muligt at opsamle vand fra taget. Vandet kan så bruges til eksempelvis toiletskyl eller tøjvask.
  • Virker passivt kølende og dermed kan reducere husets eller bygningens behov for at blive kølet ned, når det er varmt om sommeren.
  • Er fremstillet af vegetabilske komponenter.

Verdens førende

Vores leverandør er verdens førende indenfor af tagpap-løsninger, og på deres fabrik i Belgien arbejdes der hver dag hårdt for at fremstille unikke og miljørigtige produkter. Deres løsninger bidrager til at mindske bygningers energi- og vandforbrug samt deres overordnede CO2-udledning. Med et tag fra Krone Tag Entreprise kan du derfor være sikker på at få produkter af høj kvalitet, som er så miljørigtige som muligt.

Gratis eftersyn

Vi tilbyder et gratis tageftersyn, inden opgaven påbegyndes, så vi sammen kan blive enige om den bedste løsning. Når opgaven er fuldført, indkalder vi Eurotag A/S, som udfører uvildig kvalitetskontrol på nyt tag. Ring på 40 42 48 03 eller mail til os på info@kronetag.dk for en fornuftig tagløsning med produkter, der er gode for miljøet.

Miljørigtige produkter

Dækker op til 150.000,- inkl. moms

Før: Tag med skifereternit med asbest.
Efter: 20 mm Trykudlignings plade bliver fastgjort med Derbigum color pap. På dette billede som listedækning. Med denne løsning indkapsler man asbesten, så det ikke frigøres i luften