Tageftersyn

Gode priser på nyt tag i Slagelse og omegn

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Skal du have nyt tag i Kalundborg eller Slagelse? Med 30 års erfaring på bagen tilbyder vi hos Krone Tag Entreprise høj kvalitet, god service og op til ikke mindre end 20 års garanti på nyt tag i Vestsjælland. Ring derfor til os på 59 62 88 77og få en god pris på nyt tag i Slagelse, Kalundborg og omegn.

Nyt tag til private og erhverv - vi udfører opgaven lynhurtig

Skal taget på sommerhuset eller hjemmet udskiftes? Lad os finde den tagløsning, der matcher huset stil og konstruktion. Vi udfører opgaven til den aftalte tid og efterlader din grund i pæn og ryddelig stand. Vores erhvervskunder er ligeledes altid garanteret en hurtig løsning. Vi bruger nemlig nogle af branchens mest effektive materialer og kan derfor tilbyde en lynhurtig og billig udlægning af nyt tag i Kalundborg, Slagelse og resten af området omkring Vestsjælland.

Gratis tageftersyn og uvildig kontrol

Inden vi påtager os en opgave, tilbyder vi et tageftersyn uden beregning. Dette giver os mulighed for at undersøge taget og høre om dine behov, inden en eventuel aftale indgås. Når vi har udlagt det nye tag, inspicerer Eurotag A/S kvaliteten, så du er sikret, at tager opfylder alle krav på området. Herudover får du op til 20 års garanti, så du kan nyde dit flotte tag med ro i sindet.

Miljørigtige løsninger

Vi samarbejder med miljøbevidste leverandører, som kan garantere os bæredygtige produkter. Vi anvender blandt andet Derbicolor, der er bestrøet med olivin. Olivin er en stenart med en helt unik evne til at opfange CO2 og omdanne den til talkum og sand. På den måde bliver udledningen af CO2 til atmosfæren reduceret markant. Vi har også andre typer tagmembran, hvoraf nogle er PH neutrale og andre eksempelvis er produceret af vegetabilske komponenter.

Hvem er vi?

Krone Tag Entreprise har til huse på kontoret i Asnæs. Vi har arbejdet med tagdækning siden 1987 og har dermed 30 års erfaring indenfor feltet. Holdet er sammensat af en række dygtige konsulenter, der alle er veluddannede og erfarne, og vores tagdækkere har ligeledes masser af erfaring med i bagagen og går altid til deres opgaver med en professionel attitude. Vi kan derfor stå inde for, at vi kun levere kvalitet og den allerbedste service, og vi klarer alle opgaver indenfor udlægning af tagpap:

  • Nybygning
  • Tagrenovering
  • Tagreparationer
  • Flade tage og hældningstage

Ring på 59 62 88 77eller mail til os på info@kronetag.dk for en uforpligtende snak om en miljørigtig udlægning af nyt tag i Kalundborg og Slagelse.

Hos Krone Tag udfører vi professionel tagdækning i Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring og er eksperter inden for tagdækning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til lige netop dit tag!

Hos Krone Tag anvender vi tagpap fra DERBIGUM

Før: Tag med skifereternit med asbest.
Efter: 20 mm Trykudlignings plade bliver fastgjort med Derbigum color pap. På dette billede som listedækning. Med denne løsning indkapsler man asbesten, så det ikke frigøres i luften

Miljørigtige produkter

Dækker op til 150.000,- inkl. moms