Koncept og garanti

Hos Krone Tag Entreprise er vi eksperter inden for tagpapløsninger, og vi har mere end 30 års erfaring i branchen.

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Du får et tag med en lang levetid

Vi anvender tagpap fra DERBIGUM i Belgien, og vi leverer tagpapløsninger med helt op til 20 års forsikringsdækket garanti. DERBIGUM er verdens førende producent af miljørigtige tagpapløsninger, og løsningerne er helt unikke i forhold til blandt andet levetid, totaløkonomi og miljømæssige påvirkninger.

Du får med andre ord et økonomisk tag, som har en lang levetid, og som samtidig er miljøvenligt - alt dette får du med op til 20 års garanti!

Producentens garanti

IMPERBEL S.A., Bergensestenweg 32, B 1651 LOT-Belgien yder garanti for DERBIGUM® for enhver fejl ved fabrikation og/eller pålægning.

Uvildig kvalitetskontrol af det færdige tag

Vi anvender kun dygtige og professionelle taglæggere for at sikre et solidt og holdbart resultat. Når vi har afsluttet vores arbejde på taget, bliver der foretaget en uvildig kvalitetskontrol af vores arbejde for at sikre, at arbejdet er udført til punkt og prikke, så du efterfølgende kan nyde godt af fordelene ved dit nye tag. Den uvildige kvalitetskontrol bliver udført af vores leverandør Eurotag A/S, som er førende inden for renovering og nybygning af flade tage og hældningstage med tagpap samt grønne tagpapløsninger.

Kompetent rådgivning og et gratis eftersyn af taget

Det er vigtigt for os, at vores kunder bliver tilfredse med vores arbejde, og det starter allerede i den indledende fase, hvor vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder, så de får den bedste løsning. Vores mangeårige erfaring gør, at vi nemt kan hjælpe og guide vores kunder.

Derudover tilbyder vi også et uforpligtende eftersyn af dit tag helt uden beregning. Et tag skal vedligeholdes regelmæssigt for at sikre, at det fortsat holder tæt. Vi kommer gerne ud og kigger på dit tag helt gratis for at vurdere, om det trænger til at blive vedligeholdt eller repareret.

Kontakt os for yderligere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information om vores koncept eller vores garanti, eller hvis du har behov for rådgivning. Vi kan kontaktes på 59 62 88 77eller info@kronetag.dk

Hos Krone Tag udfører vi professionel tagdækning i Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring og er eksperter inden for tagdækning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til lige netop dit tag!

Hos Krone Tag anvender vi tagpap fra DERBIGUM

Før: Tag med skifereternit med asbest.
Efter: 20 mm Trykudlignings plade bliver fastgjort med Derbigum color pap. På dette billede som listedækning. Med denne løsning indkapsler man asbesten, så det ikke frigøres i luften

Miljørigtige produkter

Dækker op til 150.000,- inkl. moms