kronetag i Asnæs, Sjælland, DK på Houzz

Kontakt os på

+45 59 62 88 77

Vi udskifter dit tagpap i Kalundborg og Slagelse

Skal du have lavet en opgave med tagpap i Slagelse, Kalundborg eller et andet sted på Vestsjælland? Hos Krone Tag er vi specialister i tagdækningsarbejde.  Vi har været i branchen siden 1987 og har hjulpet både private husejere, offentlige institutioner og hovedentreprenører med kvalitetsløsninger.

Vores mangeårige erfaring er din garanti for godt håndværk - ring på 59 62 88 77 og få et tilbud.

Nyt tagpap? Sæt professionelle på opgaven

Hos Krone Tag lever vi efter mottoet "kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden".  Vores velfungerende team arbejder hårdt og fokuseret på at tilbyde dig den bedste service. Alle opgaver inden for tagpap i Kalundborg, Slagelse og hele resten af Vestsjælland bliver udført til den aftalte tid, og vores tagdækkere rydder grundigt op efter sig.

Vælg den miljørigtige løsning - bæredygtigt tagpap til Vestsjælland

Vi sætter fokus på bæredygtigt byggeri og samarbejder med leverandører, der også tænker bæredygtighed ind i udviklingen af deres produkter. I den forbindelse anvender vi for eksempel en skiferbelagt membran bestrøet med stenarten olivine, som omdanner CO2 til talkum og sand og dermed er med til at sikre et CO2-reducerende resultat. 

Branchens førende leverandør

Vi bruger kvalitetsprodukter til alle vores løsninger og samarbejder kun med de bedste leverandører, der kan garantere miljørigtige produkter. Vores belgiske leverandør af tagpap er på verdensplan den førende indenfor miljørigtige løsninger, og deres produkter er uovertrufne, når det kommer til både levetid og miljø. De yder garanti for enhver fejl, der mod al forventning skulle opstå under enten fabrikationen eller pålægningen.

Du får 20 års garanti og gratis eftersyn

Når vi har udført vores arbejde, udfører Eurotag A/S en uvildig kvalitetskontrol, så du altid kan være helt sikker på, at alt er gennemtjekket og helt, som det skal være. Sidst men absolut kommer vores løsninger altid med helt op til 20 års forsikringsdækket garanti.

Hvorfor vælge Krone Tag?

Er du i tvivl om hvilken løsning, der er bedst for dig? Vi tilbyder gratis eftersyn af tagpap i Kalundborg og Slagelse. Ring på telefon 59 62 88 77 eller mail til os på info@kronetag.dk for en uforpligtende snak og et tilbud.

Top