kronetag i Asnæs, Sjælland, DK på Houzz

Kontakt os på

+45 59 62 88 77

Tagdækning i Roskilde og omegn

Vi tilbyder kvalitetsløsninger, når det kommer til tagdækning i Holbæk, Roskilde og omegn. Uanset om du har brug for nybygning, tagrenovering eller tagreparationer, kan vi tilbyde professionelle løsninger med Derbigum tagpapmembraner på både flade tage og hældningstage.

Ring på 59 62 88 77 og fortæl os om dit næste tagprojekt.

God service og arbejde til tiden

God service er grundstenen for vores arbejde. Vi overholder alle aftaler og udfører opgaven til tiden.  Vores stærke team af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere garanterer dig fornuftige priser og veludført tagdækning i Odsherred og omegn.

Vi passer på miljøet

Krone Tag er eksperter i tagdækning i Holbæk og resten af området. Vores arbejde udføres i samarbejde med miljøbevidste producenter, som fokuserer på bæredygtighed, når de udvikler deres produkter. På den måde er vi i stand til altid at tænke bæredygtighed og mindst mulig miljøbelastning ind i vores løsninger. Ring til os på 59 62 88 77 og få et tilbud på en løsning med bæredygtige produkter.

Finansiering med VIP lån

Du behøver ikke grave dybt i lommen for at få råd til at få nyt tag eller renoveret det gamle. Vi samarbejder med Dan-Aktiv, der giver dig mulighed for at låne helt op til 60.000 kr. til tagprojektet, og du kan selv bestemme, hvor mange måneder, du vil bruge til at tilbagebetale lånet. Har du brug for at låne mere, kan du kontakte os, og så finder vi sammen en løsning.

Gode garantier på din tagdækning i Frederikssund og omegn

Hos Krone Tag følger vi alle projekter helt til dørs, og vi:

På denne måde garanterer vi dig den mest optimale løsning inden for tagdækning i Odsherred og øvrige Sjælland.

Trænger dit tag til at blive udskiftet eller renoveret? Ring på telefon 59 62 88 77 eller mail til os på info@kronetag.dk for et gratis tageftersyn.

Top