kronetag i Asnæs, Sjælland, DK på Houzz

Kontakt os på

+45 59 62 88 77

Lynhurtig tagdækning til Vestsjælland

Hos Krone Tag har vi udført tagdækningsarbejde i 30 år. Vi løser alt inden for nybygning og tagrenovering på både hældningstage og flade tage. Da vi bruger markedets mest effektive værktøj og materialer, kan vi tilbyde en lynhurtig og billig tagdækning til Slagelse og Kalundborg - og resten af Vestsjælland. Vi tilbyder miljørigtige løsninger udført af erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere.

Ring på 59 62 88 77 og få hjælp til at vælge den rigtige løsning.

Et koncept, der holder

Hos Krone Tag har vi udviklet et koncept, der holder. Vores fokuserede konsulenter og dygtige tagdækkere arbejder hårdt for, at Krone Tag til enhver tid kan levere kvalitet og høj service og overholde alle aftaler og deadlines. Vores stolte håndværkertraditioner og gode priser garanterer dig en optimal løsning på tagdækning i Kalundborg og Slagelse.

Fokus på miljøet

Vi ønsker at sætte fokus på miljøet, når vi udfører vores håndværk. Derfor bestiller vi vores produkter og materialer hos leverandører, der ligesom os har fokus på bæredygtighed og dermed gør det muligt for os at tilbyde løsninger, der er så gode for miljøet som overhovedet muligt. Ring på 59 62 88 77 og få udført tagdækning i Slagelse eller Kalundborg med miljørigtige produkter.

Miljørigtige produkter

Vi samarbejder med den belgiske leverandør Derbigum, der er den absolut førende producent af miljørigtige tagpapløsninger i hele verden. Det gør vi fordi kun det bedste i vores optik er godt nok.

Produkterne omfatter blandt andet:

Kvalitetskontrol og forsikring

Vælg en professionel løsning, som dækker dig helt ind. Hos Krone Tag tilbyder vi op til 20 års forsikringsdækket garanti på den udførte tagdækning i Vestsjælland, og dit nye tag bliver inspiceret af Eurotag A/S for at garantere dig, at det udførte arbejde er af den bedste kvalitet. Skulle der mod forventning ske et uheld i forbindelse med enten fabrikation eller pålægningen, er du ligeledes dækket ind.

Har du brug for tagdækning i Kalundborg eller Slagelse? Sæt dygtige håndværkere på opgaven - Ring på telefon 59 62 88 77 for en uforpligtende snak om tagdækning i Vestsjælland.

Top