Tagdækning

Tagdækning i Roskilde og omegn

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Vi tilbyder kvalitetsløsninger, når det kommer til tagdækning i Holbæk, Roskilde og omegn. Uanset om du har brug for nybygning, tagrenovering eller tagreparationer, kan vi tilbyde professionelle løsninger med Derbigum tagpapmembraner på både flade tage og hældningstage.

Ring på 40 42 48 03og fortæl os om dit næste tagprojekt.

God service og arbejde til tiden

God service er grundstenen for vores arbejde. Vi overholder alle aftaler og udfører opgaven til tiden. Vores stærke team af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere garanterer dig fornuftige priser og veludført tagdækning i Odsherred og omegn.

Vi passer på miljøet

Krone Tag Entreprise er eksperter i tagdækning i Holbæk og resten af området. Vores arbejde udføres i samarbejde med miljøbevidste producenter, som fokuserer på bæredygtighed, når de udvikler deres produkter. På den måde er vi i stand til altid at tænke bæredygtighed og mindst mulig miljøbelastning ind i vores løsninger. Ring til os på 40 42 48 03og få et tilbud på en løsning med bæredygtige produkter.

Gode garantier på din tagdækning i Frederikssund og omegn

Hos Krone Tag Entreprise følger vi alle projekter helt til dørs, og vi:

  • Indkalder Eurotag A/S til at udføre en uvildig kvalitetskontrol, når vores dygtige tagdækkere har afsluttet opgaven
  • Bruger markedets bedste produkter og har fokus på bæredygtighed
  • Giver dig op til 20 års garanti
  • Lever vi efter mottoet "kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden"

På denne måde garanterer vi dig den mest optimale løsning inden for tagdækning i Odsherred og øvrige Sjælland.

Trænger dit tag til at blive udskiftet eller renoveret? Ring på telefon 40 42 48 03eller mail til os på info@kronetag.dk for et gratis tageftersyn.

Hos Krone Tag udfører vi professionel tagdækning i Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring og er eksperter inden for tagdækning. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til lige netop dit tag!

Hos Krone Tag anvender vi tagpap fra DERBIGUM

Før: Tag med skifereternit med asbest.
Efter: 20 mm Trykudlignings plade bliver fastgjort med Derbigum color pap. På dette billede som listedækning. Med denne løsning indkapsler man asbesten, så det ikke frigøres i luften

Miljørigtige produkter

Dækker op til 150.000,- inkl. moms