kronetag i Asnæs, Sjælland, DK på Houzz

Kontakt os på

+45 59 62 88 77

Få lagt nyt tag i Roskilde og omegn af dygtige tagdækkere

Du kan få udskiftet det gamle tag med hjælp fra vores dygtige tagdækkere, som leverer en høj kvalitet, god service og forsikringsdækket garanti. Vores erfarne team er eksperter i projektering og udlægning af nyt tag i Odsherred og Holbæk - samt resten af området.

Nyt tag i Holbæk og omegn - til private

Trænger familiens hjem til et få fornyet taget? Sammen med dig sørger vi for at finde den tagbeklædning, der passer bedst til husets stil og konstruktion. Vi løser opgaven hurtigt og effektivt og rydder pænt op efter os, og vi arbejder ikke kun i Holbæk. Vi lægger også nyt tag i Roskilde, Odsherred, Frederikssund og hele det øvrige Sjælland.

Nyt tag i Frederikssund og omegn - til erhverv

Vi har også udført tagarbejde på mange erhvervsbygninger, herunder Danmarks National Bank og Nykøbing Sjælland Svømmehal. Takket være vores smarte koldklæber-udstyr kan vi ofte gøre tagrenoveringen færdig på blot én dag. Kontakt os på 59 62 88 77 og få en lynhurtig udlægning af nyt tag i Odsherred og hele resten af Vestsjælland.

Gør en forskel for miljøet

Når du vælger en løsning fra Krone Tag, gør du noget godt for miljøet. Vores materialer og produkter er udviklet med fokus på bæredygtighed og CO2-reducering. For eksempel udlægger vi tag med membranen Derbicolor, der er bestrøet med stenarten olivin, som opfanger CO2. Herefter omdannes den opfangede CO2 til talkum og sand. Vi har også produkter der:

Verdens førende

Vores leverandør er verdens førende indenfor af tagpap-løsninger, og på deres fabrik i Belgien arbejdes der hver dag hårdt for at fremstille unikke og miljørigtige produkter. Deres løsninger bidrager til at mindske bygningers energi- og vandforbrug samt deres overordnede CO2-udledning. Med et tag fra Krone Tag kan du derfor være sikker på at få produkter af høj kvalitet, som er så miljørigtige som muligt.

Gratis eftersyn

Vi tilbyder et gratis tageftersyn, inden opgaven påbegyndes, så vi sammen kan blive enige om den bedste løsning. Når opgaven er fuldført, indkalder vi Eurotag A/S, som udfører uvildig kvalitetskontrol på nyt tag i Holbæk og omegn. Ring på 59 62 88 77 eller mail til os på info@kronetag.dk for en fornuftig tagløsning med produkter, der er gode for miljøet.

Top